Az Emirates még több helyre repít mostantól

by Polisor Bettina

A Karibi-térség, a Kanári-szigetek vagy a Földközi-tenger partvidéke is hívogató úti célként jelenhet meg a magyar utazók előtt a közelgő hideg hónapok idején. Az Emirates és a Condor légitársaságok megállapodása révén ezek a paradicsomi desztinációk mostantól még könnyebben elérhetővé válnak.

Interline megállapodást kötött az Emirates és a Condor 

A németországi Condorral írt alá interline szerződést az Emirates a Dubai Airshow-n. A megállapodás lehetővé teszi, hogy mind az Emirates-szel, mind a Condorral repülők a másik légitársaság célállomásaira is egyszerűen eljussanak. A két légitársaság utasai egyetlen jeggyel foglalhatják le a csatlakozó járatokat, így gyorsabb és könnyebb lesz az utazás megtervezése, valamint a becsekkolás és a poggyászfeladás is. 

Emirates Condor Interline megállapodás
A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, és iratkozz fel hírlevelünkre!

Az interline megállapodással az Emirates európai regionális jelenléte 57 desztinációval bővül

Az új együttműködésnek köszönhetően az Emirates utasai olyan célállomásokra juthatnak el Németországon keresztül, akár egy jegy megvásárlásával, mint a mexikói Cancún, a kubai Havanna vagy a kanári-szigeteki Tenerife. A Condorral repülőknek pedig új közel-keleti, ázsiai és ausztrál úti célokat kínál az Emirates, kényelmes dubaji átszállással.  

Az utazás egyszerűbb megtervezésén, az egyszeri foglaláson és a zökkenőmentes poggyászfeladáson túl az Emirates Skywards tagok számára extra előnnyel is jár az új partnerség. A két légitársaság törzsutasprogram-megállapodást is kötött, mellyel a Skywards tagok a Condor összes járatán gyűjthetik a mérföldeket és be is válthatják azokat. Az új útvonalakon közlekedő járatokra már elérhető a jegyfoglalás az emirates.com és a condor.com oldalakon, valamint az utazási irodáknál. 

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben