Küszöbön a hajdúböszörményi fürdő felújítása

by Polisor Bettina

A hajdúböszörményi strand és gyógyfürdő fejlesztésére és energetikai korszerűsítésére kiírt pályázatot a KORONA-HUMÁN Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. nyerte – írja a Cívishir.

Több mint 370 millió forintot fordítanak a hajdúböszörményi fürdő felújítására

Hajdúböszörmény fürdő felújítás
Érdekelnek a gyógyfürdős témák? Akkor ajánlom figyelmedbe a Fürdők, Gyógyfürdők csoportot.
Fotó: Bocskai Strand- és Gyógyfürdő

A fejlesztés célja a hajdúböszörményi Bocskai Strand- és Gyógyfürdő fürdőszolgáltatási minőségének és színvonalának javítása, aminek érdekében a nyertes ajánlattevőnek – a teljesség igénye nélkül – az alábbi feladatokat szükséges elvégeznie:

  • termálmedence újraburkolása
  • úszómesteri állvány cseréje
  • zuhanyzók felújítása
  • 10 db öltözőfülke cseréje
  • nyári gépház és klórozó helyiség felújítása
  • parkosítás, vakondháló telepítése, újrafüvesítés, növénytelepítés

Festés, hőszigetelés, térkő burkolat készítése, nyílászárók cseréje is szerepel az elvégzendő feladatok között, valamint a strandpénztár felújítása, érintőképernyős információs totemoszlop telepítése, a fürdőben működő beléptető rendszer bővítése, és egy interaktív játszótér telepítési helyének kiépítése is része a 117 millió forint értékű beruházásnak.

A pályázat második részében a nyertes pályázó a termálvíz hőhasznosítására 7 db hőszivattyút és az ehhez szükséges rendszert telepíti majd, aminek költsége összesen 258 millió forint lesz.

A turizmus világának megbízható híreiért pedig csatlakozz csoportunkhoz, és iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben