Disznótor Buda központjában: egy életre szóló élmény február 18-án

A Fény Utcai Piac, Buda központjában feledhetetlen élményre invitál minket az Első budai disznótor programjával. Ez az esemény nem csupán az öt érzékszervünket kényezteti el, hanem egy életre szóló emléket is hagy velünk!

A disznóvágás iránt érdeklődőknek ez a program nem csupán az evés, hanem a folyamatokban való aktív részvétel is feledhetetlen élményt fog nyújtani. A disznótorban olyan ismert, nagynevű gasztronómiai szakemberek működnek közre mint Kurunczi Péter, Bíró Lajos és Gódor András!

Részt venni egy igazi disznótoron azt jelenti, hogy belevetjük magunkat egy olyan élménybe, ahol minden gondot félreteszünk, és egyszerűen átéljük a pillanatot, a múlt élményeit.

Nincs szükségünk semmilyen előkészületre, hiszen az esemény személyzete gondoskodik rólunk és az egész folyamatról. A disznótor hagyományos, ugyanakkor különleges élményeket kínál: tele van vidámsággal, zenével, nevetéssel, sőt, még táncra is lehetőség nyílik, így az összes érzékszervünk számára élvezetet nyújt. A kemény munka mellé természetesen pálinka és korlátlan forralt bor és tea fogyasztás jár a dolgos vendégeknek.

Látogasson el a farsangi időszakban a Fény Utcai Piacon, ahol a hurka és kolbász mellett egyéb disznóságok is terítékre kerülnek!

A Mammut Bevásárló- és Szórakoztató Központ parkolóházában és a Fény Utcai Piac alatt található mélyparkolóban mintegy 800 gépkocsi parkolására nyílik lehetőség. Az épület mélygarázzsal együtt 5 szintes. Földszintről közelíthető meg a Fény Utcai Piac a Lövőház utcából, a Fény utcából és a Retek utcából. Az épületen belüli liftek és mozgólépcsők lehetővé teszik a mozgássérültek akadálytalan közlekedését is.

A jegy tartalmazza:

  • Reggeli sült vér friss kenyérrel és savanyúsággal
  • Welcome pálinka
  • Korlátlan forralt bor és tea fogyasztás 10:00-18:00-ig
  • Disznótoros ebéd: sült hurka és kolbász savanyúsággal és friss kenyérrel

Program – 2024. február 18.:

  • 10:00-tól – Kapunyitás
  • 10:30-tól – Reggeli: sült vér friss kenyérrel és savanyúsággal
  • 14:30-tól – Disznótoros ebéd: sült hurka és kolbász savanyúsággal és friss kenyérrel
  • JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA >> 

#CsodalatosMagyarorszag Kövess minket Instagramon is!

Használd posztjaidnál a #CsodalatosMagyarorszag hashtaget!