Nárcisz Ünnep a Kincsek Völgyében – Nárciszszüret 2024

Nárciszszüret 2024, Nárcisz Ünnep

Virágmandala, kézműves foglalkozások, kirakodóvásár, fűtött teaház és sütemény várja azokat, akik a Kincsek Völgyében szeretnék köszönteni a tavaszt. A Nárcisz Ünnep 2024. március 24-én 10-18 óra között virágos tavaszi élményekkel és szépséges nárciszokkal csalogat Bálványosra.

Nárcisz Ünnep a Kincsek Völgyében

Szívesen díszítenéd egy csokor vidám nárcisszal az otthonodat? A nárciszszüret kiváló alkalom erre! A Kincsek Völgye Nárcisz Ünnepe 2.000 Ft-os, a helyszínt támogató díjjal látogatható, a nárciszszüreten egy különleges, élő virágmandalából lehet virágot szedni (200 Ft/szál).

A kézműves kirakodó vásáron kerámia, makramé és más kézműves termékek várnak, míg a kézműves foglalkozásokon tavaszi asztaldísz és virágkoszorú készül majd. Szereted a gasztronómiai portékákat? Válogass bátran a mézek, lekvárok, szörpök és sütemények közül!

A panorámás, fűtött teaházban házi készítésű süteményeket, illetve prémium szálas és filteres teákat kóstolhatsz, míg pihenésre és beszélgetésre a fűtött jurtában is lesz lehetőség.

A rendezvény keretében 11 órakor Béke szertartás is lesz, melyen a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

  • Időpont: 2024. március 24., vasárnap 10-18 óráig
  • Helyszín: Kincsek Völgye, Bálványos (a Balaton déli partja mellett, a Kőröshegyi völgyhídtól 5 percre)


Kiemelt kép: unsplash, további képek: Kincsek Völgye

Szponzorált tartalom.

Tetszett a cikk?

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

error: Védett tartalom!

Tavaszi Bakancslista Gyerekekkel

Gyűjtöd azokat a programokat, ahol az egész család jól érezheti magát? Máris mutatunk 100 tavaszi ötletet, látnivalót és programot, ráadásul a tavaszi szünetre és húsvétra is gondoltunk.

Egy e-book, amit neked írtunk!

Kövess minket!

Csatlakozz csoportjainkhoz!

Vagy iratkozz fel hírlevelünkre

.