világ legmenőbb AirBnb szállása vízicsúszda

A világ legmenőbb AirBnb szállása vízicsúszda rajongóknak

by Kassay Tamás

Ahhoz, hogy egy magánszálláshely sikeresen tudjon működni, vagy nagyon jó lokáció, vagy valamilyen különleges, egyedi tulajdonság szükséges. A világ legmenőbb vízicsúszdás Airbnb szállása egyszerre megfelel mindkét elvárásnak.

Az Észak-karolinai Buffaloban található Lake Lure egyik vízparti házának tulajdonosa örök gyermek lehet, ugyanis remek csúszdát alkotott, amin a tóba lehet zúzni. A csúszda különlegessége az, hogy nem a szokásos módon, hanem egy body board-dal kell lecsúszni, ami vízbeérkezéskor meglepő, ugyanakkor garantáltan óriási élményt nyújt, nézd meg a videót:

Jó kérdés, hogy a vendégek vajon hány oldalnyi felelősségvállalási nyilatkozatot töltenek ki becsekkoláskor, és vajon van-e biztosító, amelyik felelősségbiztosítást hajlandó kötni erre a szálláshelyre, az attrakció viszont zseniális!

A Parabulls Point néven ismert 5 szobás szálláshely hihetetlen kilátást nyújt a tóra és luxus felszereltséggel várja a vendégeket. A főépületből és vendégházból álló üdülőhely saját csónakdokkkal, SUP-okkal és kajakokkal, tóparti stéggel, pergolával és rozsdamentes acélból készült vízicsúszdával büszkélkedhet – a saját személyes vízi parkjával!

A szállás éjszakánként 2200 dollárért volt foglalható, jelenleg sajnos nem látni szabad időpontot a foglalási naptárában.

világ legmenőbb AirBnb szállása vízicsúszda

Ide kattintva tekinthető meg a galéria.

A főépületben a fényűző szolgáltatások közé tartozik egy Peloton kerékpár, egy játékszoba, négy kandalló és egy ínyenc konyha. A teljes legfelső emeletet elfoglaló, palotaszerű lakosztályban pezsgőfürdős kád, tóra néző terasz és otthoni edzőterem található.

A mohával bélelt, gyönyörű kőteraszon 14 vízesést láthatunk, amely egy sziklákból álló medencébe hullik (a terasz alatt fut, és vissza a tóba). A főépületből nyíló, körbefutó fedélzet a szabadban való étkezés, a gázgrill és a gáz tűzrakóhely helyszínéül szolgál – mindez a tóra néz. A szolgáltatások közé tartoznak a SUP-ok, kajakok, evezők és a tó felszerelései. Van ingyenes WiFi, házon belüli walkie-talkie és mosógép, valamint szárítógép is.

A festői Lake Lure a természet szerelmeseinek álomcélpontja. A Chimney Rock öt mérföldre van az ajtótól, a Lake Lure Adventure Company pedig csónakkölcsönzést kínál 15 perces autóútra. A Lake Lure Rental Boats heti, napi és félnapos bérlési lehetőségeket kínál, valamint kedvezményeket a Pinnacle Vacasa-üdülésekhez.

A turizmus világának inspiráló híreiért csatlakozz csoportunkhoz, kövess Instán és TikTok-on is, iratkozz fel hírlevelünkre!

Adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Elfogadom Bővebben