Különleges programokkal kezdődik a május a Tanyacsárdában

Május közeledtével az Új Tanyacsárda két különleges családi eseményre készül: egy felejthetetlen Majálisra és egy kényeztető Anyák napjára a festői környezetben.

Május 1-jén, szerdán, veszi kezdetét a Majális az Új Tanyacsárdában. A program délelőtt 11 órakor indul frissen sülő hajtogatott tepertős pogácsával, majd következik egy kocsikázás a csárda körül, melyet a hagyományos Májusfa felállítása tesz még emlékezetesebbé. Ebédidőben egy büféasztalos lakomával várják a vendégeket, ahol korlátlanul élvezhetik az igazi ételspecialitásokat. Ezután lehetőség nyílik a Tanyacsárda állatfarmjának megtekintésére, valamint számos szabadidős tevékenységre, mint amilyen a ping-pong, a csocsó, a léghoki és gyerekek örömét szolgáló játszótér.

Május 5-én, vasárnap, az Anyák napját ünneplik az Új Tanyacsárdában. Mivel ezen a különleges napon az édesanyáknak és nagymamáknak is jár egy kis pihenés az egész családot szeretettel várják egy gondtalan vasárnapi ebédre és a kellemes programokra. Ami hasonlóan kezdődik: frissen sült hajtogatott tepertős pogácsával és kocsikázással, majd ebédidőben a büféasztalos lakomával. A nap további részében lehetőség nyílik a Tanyacsárda állatfarmjának felfedezésére, valamint a szórakoztató játékokra mint amilyen a ping-pong, a csocsó, a léghoki és gyerekek örömét szolgáló játszótér.

Az Új Tanyacsárda a május hónapban tehát két kihagyhatatlan alkalommal várja szeretettel az egész családot, hogy együtt élvezzék a természettel és egymással töltött időt egy valóban emlékezetes környezetben.